Фен Ѕиден Со Држач 1100 W - Baucentar
Фен Ѕиден Со Држач 1100 W

Фен Ѕиден Со Држач 1100 W

2400 ден

Има на залиха

2400 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 5331503Б Категории

Фен Валера Премиум со моќност од 1100 W и со држач кој може да се прикачи на ѕид. Фенот е во бела боја и има вграден сензор за исклучување во случај на прегревање. Од страна има копче за рачно вклучување и исклучување. Има само еден мод на топлинско дување. На врвот на фенот има и додаток за концентрирање на млазот на воздухот.

Држачот за на ѕид се монтира вертикално. Има поврзани жици за директно врзување на електрично напојување кои се без прекинувач за исклучување.

Уредот има IP20 стандард за заштита од навлегување на надворешни предмети. Оваа заштита штити од несакано навлегување на предмети поголеми од 12.5мм. Уредот нема заштита од навлегување на вода.

Овој уред целосно е произведен во Швајцарија.

Бренд

Valera