Фен Ѕиден Со Држач и Штекер 1200 W - Baucentar
Фен Ѕиден Со Држач и Штекер 1200 W

Фен Ѕиден Со Држач и Штекер 1200 W

4400 ден

Нема на залиха

Шифра: 53303032 Категории

Фен од Валера Премиум Смарт со моќност од 1200 W со држач кој може да се прикачи на ѕид. Фенот е со бела боја и има вграден сензор за исклучување во случај на прегревање. Од страна има копче за рачно вклучување/исклучување. Дополнително има опција за избор на два различни мода на дување со три различни температури на воздухот, како и опција за дување на ладен воздух. На врвот на фенот има и додаток за концентрирање на млазот на воздухот.

Држачот за на ѕид се монтира вертикално. Држачот има прекинувач за автоматско исклучување поради безбедност. Самиот држач има жици за директно врзување на електрично напојување со прекинувач за исклучување.

На држачот има и еден штекер за напојување на 220-240V. Напојувањето се врши од безбедно изолиран трансформатор, вграден во држачот за на ѕид.

Уредот има IP20 стандард за заштита од навлегување на надворешни предмети. Оваа заштита штити од несакано навлегување на предмети поголеми од 12.5мм. Уредот нема заштита од навлегување на вода.

Овој уред целосно е произведен во Швајцарија.

Бренд

Valera