Термо и хидроизолaционен сет BDX SK10 - Baucentar
Термо и хидроизолaционен сет BDX SK10

Термо и хидроизолaционен сет BDX SK10

3649 ден

Нема на залиха

Шифра: 027ВЕЛ Категории

Хидро и термоизолационен сет BDX SK10 2000

Овој сет го поврзува кровниот прозор со термоизолацијата на таванскиот дел со што се спречува губење на топлината и се заштедува енергија. Рамката е изработена од полиетиленска пена која е ефикасен топлотен изолатор.

Бренд

velux