Термо и хидроизолационен сет BDX WK34 - Baucentar
Термо и хидроизолационен сет BDX WK34

Термо и хидроизолационен сет BDX WK34

3649 ден

Нема на залиха

Шифра: 028ВЕЛ Категории

Хидро и термоизолационен сет BDX WK34 2000

Овој сет го поврзува кровниот прозор со термоизолацијата на таванскиот дел со што се спречува губење на топлината и се заштедува енергија. Рамката е изработена од полиетиленска пена која е ефикасен топлотен изолатор.

Бренд

velux