Телескоп Рачка Алуминиумска 3.0м - Baucentar
Телескоп Рачка Алуминиумска 3.0м

Телескоп Рачка Алуминиумска 3.0м

669 ден

Нема на залиха

Телескопска рачка за молерски алати со вкупна работна должина 3.0 метри. Се состои од неколку различни делови. Изработена е од алуминиум. На двата краја има пластични заштитни завршетоци за поудобно користење.

Бренд

Mimont