Сушач За Раце 1500 W - Baucentar
Сушач За Раце 1500 W

Сушач За Раце 1500 W

6100 ден

Нема на залиха

Шифра: 58310100 Категории

Сушач за раце од Валера Хенди со моќност од 1500 W кој може да се прикачи на ѕид. Моќен и компактен автоматски сушач за раце во бела боја. Со вграден сензор за исклучување во случај на прегревање и автоматски сензор на инфрацрвена светлина за автоматско вклучување и исклучување. Самиот уред има тајмер за автоматско исклучување поради безбедност. Уредот има долготрајно издржлив мотор на наизменична струја.

Држачот за на ѕид се монтира вертикално без да се отвора самиот уред. Шрафовите и типлите се вклучени со пакувањето. Самиот држач има жици за директно врзување на електрично напојување со прекинувач за исклучување или преку кабел за напојување со приклучок во штекер.

Уредот има IP23 стандард за заштита од навлегување на надворешни предмети. Оваа заштита штити од несакано навлегување на предмети поголеми од 12.5мм. Уредот нема заштита од навлегување на вода.

Овој уред целосно е произведен во Швајцарија.

Бренд

Valera