Средство за чистење подови 1л - Baucentar
Средство за чистење подови 1л

Средство за чистење подови 1л

509 ден

Нема на залиха

Средство за чистење подови кое чисти и негува истовремено. Наменето е за сите камени подови, плочки, клинкер плочи, плочки од цигли,  мермер, травертин, терацо, површини од вештачки материјали, лакирани врати. Површините ги заштитува така што формира тенок нелизгачки заштитен слој кој ја одбива прашината и има пријатна арома. Ја освежува бојата и структурата на подот и остава пријатна арома на лимон. Наменет е и за внатрешна и за надворешна употреба.

Потрошувачка: 1 лажица се раствора во 10 литри вода.

Бренд

Knauf