Средство за чистење пластичен мебел 500мл - Baucentar
Средство за чистење пластичен мебел 500мл

Средство за чистење пластичен мебел 500мл

569 ден

Нема на залиха

Специјално средство наменето за чистење на ПВЦ столарија, ролетни, пластичен градинарски мебел и други пластични површини кои се изложени на надворешни влијанија. Може да се користи за внатрешна и за надворешна употреба.

Потрошувачка: 500 ml / 10 m²

Бренд

Knauf