Средство за чистење мермер и гранит 1л - Baucentar
Средство за чистење мермер и гранит 1л

Средство за чистење мермер и гранит 1л

336 ден

Има на залиха

336 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

За чистење на стари и нови површини изработени од природен и вештачки камен: мермер, гранит, терацо, бетон и слично. Отстранува нечистотија, лесни цементни дамки, цветања, масло, маснотии, стари средства за нега на подови, органски нечистотии и итн. Се препорачува за сите видови природен камен и за полиран мермер. Средството за чистење мермер не содржи киселини ни растворувачи, не гори, има благо базично својство, многу е издашно и има пријатен мирис. Зависно од видот на нечистотијата 1 литар е доволен за околу 10 до 15 метри квадратни. За чистење на рапави површини – особено однадвор – се препорачува примена на Кнауф средството за чистење на цеметни дамки.

Бренд

Knauf