Средство за чистење масни дамки 1л - Baucentar
Средство за чистење масни дамки 1л

Средство за чистење масни дамки 1л

539 ден

Нема на залиха

Средство за отстранување восок, катран, масло, лепак, асфалт, смола, битумен, органски бои и слични нечистотии од различни површини. Ова средство е идеално за темелно чистење на површини пред да се нанесе нов заштитен слој. Средството ги отстранува старите наслаги на восок, валканите остатоци од креми за полирање, сите видови маснотии и маслени дамки, флеки од катран, остатоци од свежа боја, флеки од гумен ѓон и слично. Може да се користи и на разни подлоги (камени подови, мермер, травертино, гранит, бетонски површини, терацо, на сите видови поплочени површини, наразни видови вештачки материјали и на лакирани површини. Наменето е и за внатрешна и за надворешна употреба.

Се нанесува на површината со суинѓер и се остава да делува 10 до 20 минуити. Потоа се одмивба со вода. По потреба постапката може да се повтори.

Потрошувачка: 1 литар е доволен за површина од 10 до 15 метри квадратни.

Бренд

Knauf