Средство за чистење грес површини 1л - Baucentar
Средство за чистење грес површини 1л

Средство за чистење грес површини 1л

342 ден

Нема на залиха

Алкохолно средство за чистење на сите видови површини од полиран и необработени грес плочки. Многу добро чисти и други нечисти повшини од керамика. Ги отстранува нечистотиите како масло, маснотија, трагови од гуми и ѓонови, од полимери, восок, сјајни емулзии, остатоци од тврдокорни флеки. Погоден е и за машинско нанесување. Наменет е и за внатрешна и за надворешна употреба.
Потрошувачка: 1 литар е доволен за површина од 1 до 15 метри квадратни.

Бренд

Knauf