Средство за чистење балкони и тераси 1л - Baucentar
Средство за чистење балкони и тераси 1л

Средство за чистење балкони и тераси 1л

479 ден

Нема на залиха

Специјален концентрат за чистење на сите видови подлоги на балкони и тераси, како и многу валкани лакирани камени површини. Темелно ги отстранува тврдокорните нечистотии, наслаги од масло и маснотии, остатоци од средства за чистење, траги од гума и ѓонови и слично. По чистењето површината останува чиста и светла.
Наменето е за внатрешна и за надворешна употреба.

Бренд

Knauf