Синтетички Гумен Латекс Планикрет 5кг - Baucentar
Синтетички Гумен Латекс Планикрет 5кг

Синтетички Гумен Латекс Планикрет 5кг

1899 ден

Има на залиха

1899 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Планикрет е синтетички, гумен, латекс додаток за цементни малтери за подобрување на адхезијата и механичката сила.

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ:
Конзистентност: течност.
Содржина на сува материја: 36%. SBS
Чување: 24 месеци.

Потрошувачка:
– за подготовка на леплива кашеста маса: 100-150 g/m²;
– за подготовка на кошулици и гипс: 50-80 kg/m³.

Пакување: туба од 5 кг., 10 кг., 25 кг. и стек 12х1 кг.

Бренд

Mapei