Силикон Универзален Бел 280 мл - Baucentar
Силикон Универзален Бел 280 мл

Силикон Универзален Бел 280 мл

260 ден

Има на залиха

260 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

БК Силикон Универзал е повеќенаменска, силиконска заптивна маса на ацетатна основа, се стврднува во присуство на влага. Се користи за заптивање на отвори покрај прозорци и врати, стаклени тули, мијалници, ѕидови и керамички подови и кујни. Наменет е за надворешна и внатрешна употреба. Отпорен на стареење, на различни временски и хемиски влијанија, на собирање и на пукање. Има добра адхезија на стакло, на порцелан, на плочки, на метал и на тврда пластика. Не се користи за изработка на аквариуми затоа што содржи фунгицид. Да не се нанесува на метали подложни на корозија, бетон, цемент, малтер, природен камен поради испарување на киселини, и сл.

Бренд

Bekament