Ламинат 8мм 3531 Даб Милениум

Ламинат 8мм 3531 Даб Милениум

889 ден

Има на залиха

889 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 003531свк Категории

Ламинатните подови на SWISS KRONO се изработени од високо-квалитетно дрво како основна суровина. Иновативната технологија во производството обезбедува стилска подлога за подот со што завршуваат сите грижи за одржување, за оштетување или за топлинатѕа на внатрешниот амбиент. Оваа технологија на производство е заснована на високо-концентирирани пресувани плочи (HDF), кои се оплеменуваат со атрактивна декоративна хартија и автентнична површинска структура. SWISS KRONO нуди широка палета на модели и дизајни на ламинатни подови.

Бренд

Swiss Krono