Светлосен отвор 45х55см VLT 025 - Baucentar
Светлосен отвор 45х55см VLT 025

Светлосен отвор 45х55см VLT 025

10939 ден

Има на залиха

Velux VLT 025

10939 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 013ВЕЛ Категории

Светлосен отвор 45х55см VLT 025 1000

Светлосниот отвор со горно отворање е наменет првенствено за неизолирани и кекористени поткровја.

Се отвора на надвор и има три позиции за вентилација.

Рамката е изработена од борово дрво, а крилото е изработено од алуминиум. Има интегрирана опшивка, а надворешната рамка е изработена од метал, така што не е потребно посебно одржување.

Крилото може да се отвора странично и од горе надолу.

Бренд

velux