Ревизионен Отвор Метален 600х600мм со ГКП и механизам - Baucentar
Ревизионен Отвор Метален 600х600мм со ГКП и механизам

Ревизионен Отвор Метален 600х600мм со ГКП и механизам

1900 ден

Има на залиха

1900 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Ревизонен отвор наменет за монтажа при сува градба. Рамката е изработена од алуминиумски профил. Вградената гипс картонска плоча е водоотпорна. Отворо има вграден механизам за затворање и отворање со едноставно притискање на плочата.

Димензии: 600х600мм