Ревизионен Отвор Метален 400х400мм со ГКП и механизам - Baucentar
Ревизионен Отвор Метален 400х400мм со ГКП и механизам

Ревизионен Отвор Метален 400х400мм со ГКП и механизам

1230 ден

Има на залиха

1230 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Ревизонен отвор наменет за монтажа при сува градба. Рамката е изработена од алум иниумски профил. Вградената гипс картонска плоча е водоотпорна. Отворо има вграден механизам за затворање и отворање со едноставно притискање на плочата.

Димензии: 400х400мм