Рачка за мотика - Baucentar
Рачка за мотика

Рачка за мотика

Шифра: 15Г013 Категорија:

Дрвена рачка за мотика со должина од 1370 мм. Се користи како замена за скршени или оштетени рачки. Изработена е од цврсто буково дрво со голема издржливост. Има ергономски дизајн за подобро да се припие на раката при користење.