Разредувач за чистење на нитратна база 500 мл - Baucentar
Разредувач за чистење на нитратна база 500 мл

Разредувач за чистење на нитратна база 500 мл

60 ден

Нема на залиха

БК Нитро 500мл е разредувач на нитратна база за чистење алат.

ПРИМЕНА
БК Нитро се користи за чистење на алат за бојадисување.

ПАКУВАЊЕ
Спакувано во пластично шише и содржи 500мл

Бренд

Bekament