Работно Палто Сиво Л/52 - Baucentar
Работно Палто Сиво Л/52

Работно Палто Сиво Л/52

1690 ден

Нема на залиха

Сиво работно палто со стандардна големина Л или 52 кое е прикладно за секакви работни обврски, било професионални или аматерски. Ширината на палтото во долниот дел изнесува 61см. Изработено е од висококвалитетен материјал и зајакнато е со шиење во делот на лактите. Двојниот штепуван материјал обезбедува подолго траење на материјалот а деловите покриени со рефлектирачки материјал овозможуваат полесна видливост на работникот. Цврстите џебови може да се наполнат со голем и тежок волумен, и во нив може постојано да се носи тежок алат. Добрата локација на џебот за смарт телефон овозможува телефонот секогаш да биде при рака и истовремено да биде на безбедно место. Квалитетот на овој производ е загарантиран со Европски сертификат за квалитет, а производниот процес е во согласност со EN ISO 13688:2013 стандардот. Платното е со дебелина од 267 г/м2. Материјалот содржи 65% полиестер и 35% памук. Палтото е спакувано во цврсто најлонско пакување.

Бренд

Neo