Работни Панталони Сиви ХЛ/56 - Baucentar
Работни Панталони Сиви ХЛ/56

Работни Панталони Сиви ХЛ/56

1600 ден

Има на залиха

1600 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Сиви работни панталони со стандардна големина ХЛ или 56 кои се прикладни за секакви работни обврски, било професионални или аматерски. Должината на ногавицата од внатрешната страна изнесува 51см. Ширината на панталоните во висина на куковите изнесува 81см а во висина на стомакот изнесува 113см. Изработени се од висококвалитетен материјал и зајакнати се со шиење на пооптоварените делови. Тројниот штепуван материјал обезбедува подолго траење на материјалот а деловите покриени со рефлектирачки материјал овозможуваат полесна видливост на работникот. Цврстите џебови може да се наполнат со голем и тежок волумен, и во нив може постојано да се носи тежок алат. Делот кај колената се така изработени да може лесно да се додадат штитници за колена со што се олеснува работењето во специфични ситуации. Квалитетот на овој производ е загарантиран со Европски сертификат за квалитет, а производниот процес е во согласност со EN ISO 13688:2013 стандардот. Платното е со дебелина од 267 г/м2. Материјалот содржи 65% полиестер и 35% памук. Панталоните се спакувани во цврсто најлонско пакување.

Бренд

Neo