Работни Панталони Бели ХХЛ/58 - Baucentar
Работни Панталони Бели ХХЛ/58

Работни Панталони Бели ХХЛ/58

1900 ден

Бели работни панталони со стандардна големина ХХЛ или 58 кои се прикладни за секакви работни обврски.

Има на залиха

1900 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Бели работни панталони со стандардна големина ХХЛ или 58 кои се прикладни за секакви работни обврски, било професионални или аматерски. Изработени се од висококвалитетен материјал и зајакнато е со шиење на пооптоварените делови. Тројниот штепуван материјал обезбедува подолго траење на материјалот а деловите покриени со рефлектирачки материјал овозможуваат полесна видливост на работникот. Цврстите џебови може да се наполнат со голем и тежок волумен, и во нив може постојано да се носи тежок алат. Делот кај колената се така изработени да може лесно да се додадат штитници за колена со што се олеснува работењето во специфични ситуации. Квалитетот на овој производ е загарантиран со Европски сертификат за квалитет, а производниот процес е во согласност со EN ISO 13688:2013 стандардот. Платното е со дебелина од 267 г/м2. Материјалот содржи 65% полиестер и 35% памук. Панталоните се спакувани во цврсто најлонско пакување.

Бренд

Neo