Работен Елек За Затоплување Црн ХХЛ/58 - Baucentar
Работен Елек За Затоплување Црн ХХЛ/58

Работен Елек За Затоплување Црн ХХЛ/58

2390 ден

Нема на залиха

Шифра: 81-530-ХХЛ Категории

Црн работен елек со стандардна големина ХХЛ или 58 кој е наменет за затоплување на телото при секакви работни обврски, било професионални или аматерски. Изработен е од цврст и лесен Оксфорд текстил и има дополнителна изолација. Деловите покриени со рефлектирачки материјал овозможуваат полесна видливост на работникот. Цврстите џебови може да се наполнат со голем и тежок волумен, и во нив може постојано да се носи тежок алат. Има џебови на внатрешната страна за побезбедно чување на предмети. Отпорен е на натопување со вода. Вкупната должина на елекот е 75см, а во делот на градите обемот изнесува 66см. Квалитетот на овој производ е загарантиран со Европски сертификат за квалитет, а производниот процес е во согласност со EN ISO 13688:2013 стандардот. Елекот е спакуван во цврсто најлонско пакување.

Бренд

Neo