Пур Пена Универзална 750 мл - Baucentar
Пур Пена Универзална 750 мл

Пур Пена Универзална 750 мл

375 ден

Има на залиха

375 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

БК Пур Универзал е универзална пур пена која се користи за мoнтажа и лепење на прозорци, пополнување на празнини (на пр. помеѓу ролетните и ѕидот), пополнување на ѕидни фуги по монтажа на готови градежни елементи, пополнување на цевководни продори низ ѕидови и тавани, зацврстување и изолација на панели, брановидни плочи и керамиди, за запенување на електрични инсталации, отвори за антени и цевки, премини на подрачјето на покривот. Не е погодна за употреба под вода и за пополнување на големи затворени дупки без можност за навлегување на влажност. Пената не се прилепува нa површини како што се полиетилен, силикон, тефлон, масти и слично.

Бренд

Bekament