Пур Пена Премиум Пиштол 750 мл - Baucentar
Пур Пена Премиум Пиштол 750 мл

Пур Пена Премиум Пиштол 750 мл

495 ден

Има на залиха

495 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

БК Пур Премиум е пиштолска пур пена за канали. Тоа  е еднокомпонентна конструкциска полиуретанска пена посебно осмислена за потребите на максималната искористеност при пониска експанзија со можност за користење на температури до +35°C. Oваа пена има одлична структура и при +5°C. Има одлична адхезија на бетон, гипс, ѕидови, стиропор, омекнат ПВЦ, печена тула и канали. Се користи за пополнување на пукнатини, поставување на рамки на прозорци и на врати. Може да се користи и за изолација на цевководи, за прицврстување на изолатори и на заштитни цевки во ѕидовите, за брза монтажа на покриви и за поставување на покривни канали.

Бренд

Bekament