Пур Пена ЕПС Клебер Пиштол 825 мл - Baucentar
Пур Пена ЕПС Клебер Пиштол 825 мл

Пур Пена ЕПС Клебер Пиштол 825 мл

485 ден

Има на залиха

485 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

БК Пур Пена ЕПС Клебер е еднокомпонентна нискоекспандирачка полиуретанска пена, посебно развиена за потребите за лепење на лесни изолациони материјали и декоративни елементи од стиропор. Пената има одлична структура и на температура од +5°C. Има одлична адхезија на бетон, гипс, ѕидови, дрво, стиропор, ПВЦ, вклучувајќи и модификувани битумени и сл. Се користи за високо ефективно лепење и монтажа на изолациски системи на вертикални конструкции.

Бренд

Bekament