Повеќенаменска Подлога Еко Прим Грип Плус 5кг - Baucentar
Повеќенаменска Подлога Еко Прим Грип Плус 5кг

Повеќенаменска Подлога Еко Прим Грип Плус 5кг

1729 ден

Има на залиха

1729 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Еко Прим Грип Плус е повеќенаменска, подготвена за употреба, подлога за сврзување без мирис, промотор за поврзување со многу ниска емисија на VOC (Volatile Organic Compounds) за малтер, мешавини за измазнување и израмнување, цементни лепила, за внатрешна и надворешна употреба.
Универзален промотор на адхезија за внатрешна и надворешна употреба: ниска емисија на испарливи органски соединенија.

ПРЕДНОСТИ:
Речиси без мирис и без растворувачи
Подготвен за употреба
Без здравствени ризици
Особено за мазни подлоги со мала апсорпција

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ:
Конзистентност: кремаста течност.
Сива боја.
Време на чекање пред малтерисување: 15-20 минути.
Време на чекање пред нанесување на раствори за измазнување: 30 – 60 минути.
ЕМИКОД: EC1 Plus – многу ниски емисии на испарливи органски соединенија.
Чување: 12 месеци.
Примена: со валјак или четка.
Потрошувачка: 0,20-0,30 kg/m2.
Пакување: кутија од 5 kg, 10 kg и 10×1 kg.

Бренд

Mapei