Плафонска Стиропорна Облога ХАНА 2м.кв. - Baucentar
Плафонска Стиропорна Облога ХАНА 2м.кв.

Плафонска Стиропорна Облога ХАНА 2м.кв.

245 ден

Има на залиха

245 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Плафонска облога изработена од ЕПС – украсна стиропорна плоча наменета за лепење на плафон. Може да се лепи на плафон било од естетски причини или како дополнителна изолација на просторот. Оваа плафонска облога е многу едноставна за монтажа и штом се постави на плафонот може да се премачкува со боја за внатрешни ѕидови. Стиропорната плоча на себе има релјефна шара кој декоративно го оплеменува плафонот во просторијата, а воедно служи и како топлотна и звучна изолација.

Плочите се со димензии 500х500мм. Во едно пакување има 4 плочи по 0,5 м.кв. или вкупно 2 метри квадратни.