Паропропусна фолија 120г/м2 75м2 - Baucentar
Паропропусна фолија 120г/м2 75м2

Паропропусна фолија 120г/м2 75м2

3100 ден

Нема на залиха

Шифра: 00224д Категории

НЕКСО 120 е паропропусна водонепропусна фолија со специфична тежина од 120г/м2.

МАТЕРИЈАЛ ЗА ИЗРАБОТКА
Фолијата е изработена од полипропиленски текстилен материјал, ламиниран со микропорозен полипропиленски филм.

ДИМЕНЗИИ НА РОЛНА
Должина: 50 м
Ширина: 1,5 м
Површина: 75м2

Бренд

Nexo