Основен Премаз За Метал 750 мл Сива - Baucentar
Основен Премаз За Метал 750 мл Сива

Основен Премаз За Метал 750 мл Сива

330 ден

Нема на залиха

БК МеталПрајм Нитро е антикорозивен премаз за заштита на метални површини со нијанса на сива боја.

ПРИМЕНА
Наменет е како основна боја за премачкување на метални површини во внатрешен и во надворешен простор.

ПОДГОТОВКА И НАНЕСУВАЊЕ
Пред нанесување на премазот, подлогата мора да биде сува, избрусена и чиста.
Се нанесува со четка или со шприцање.

Пред да се употреби, содржината во кантичката треба добро да се промеша. Потоа треба да се разреди со БК Нитро Екстра.
Времето потребно за сушење помеѓу два слоја изнесува 6 часа.

ПОТРОШУВАЧКA
Околу 100-125 ml/m2 за премачкување во еден слој.

ПАКУВАЊЕ
Премазот е спакуван во лимена кантичка и содржи 750мл премаз.

Бренд

Bekament