Основен Премаз За Метал 750 мл Бела - Baucentar
Основен Премаз За Метал 750 мл Бела

Основен Премаз За Метал 750 мл Бела

225 ден

Има на залиха

225 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

БК МеталПрајм Класик е антикорозивен еднокомпонентен премаз за основна заштита на челични конструкции и метални површини со нијанса на бела боја.

ПРИМЕНА
Наменет е како самостојна боја или како основна боја за премачкување на метални површини во внатрешен и во надворешен простор заедно со БК Емајл Класик.

ПОДГОТОВКА И НАНЕСУВАЊЕ
Пред нанесување на премазот, подлогата мора да биде сува, избрусена и чиста.
Се нанесува со четка, со валјак или со шприцање.

Пред да се употреби, содржината во кантичката треба добро да се промеша. Потоа треба да се разреди со БК Класик максимум до 10%.
Времето потребно за сушење помеѓу два слоја изнесува 24 часа.

ПОТРОШУВАЧКA
Околу 100-125 ml/m2 за премачкување во еден слој.

ПАКУВАЊЕ
Премазот е спакуван во лимена кантичка и содржи 750мл премаз.

Бренд

Bekament