Огнотпорен Силикон Фиресил 300Ц 300 мл - Baucentar
Огнотпорен Силикон Фиресил 300Ц 300 мл

Огнотпорен Силикон Фиресил 300Ц 300 мл

479 ден

Нема на залиха

БК-ФиреСил е силиконска заптивна маса на ацетатна основа која е отпорна на топлина со температура до 300 целзиусови степени. Се стврднува во присуство на влага и формира трајна еластична гума. Посебно е развиена за формирање на заптивки на лице место, за заптивање на врати на рерни, плочи за готвење, индустриски печки, како и за одводи, термостати, пумпи, цевки за затоплување и заптивки кои се под низок притисок во деловите на моторот. Не е дозволено бојадисување со било какви бои.

Бренд

Bekament