Шрафцигер Со Двостран Бит - Baucentar
Шрафцигер Со Двостран Бит

Шрафцигер Со Двостран Бит

300 ден

Нема на залиха

Шрафцигер со вкупна должина на битот од 38мм. Битовите се со големина од 6мм х PH2. Битот е двостран на едната страна е крст, а другиот е рамен одвртувач. Битот е изработен од многу квалитетна легура на ванадиум и молибден што обезбедува трајност на производот. Рачката на шрафцигерот е ергономски изработена од материјал што не се лизга со што се олеснува држењето при работа.

Бренд

Neo