Надворешна Тенда MHL SK00 - Baucentar
Надворешна Тенда MHL SK00

Надворешна Тенда MHL SK00

6439 ден

Нема на залиха

Шифра: 040ВЕЛ Категории

Надворешна тенда MHL SK00 5060H

Тендата го намалува загревањето и ја зголемува интимноста на поткровјето. Може да се управува рачно и електрично.

Бренд

velux