Моталка за црево со тркалца - Baucentar
Моталка за црево со тркалца

Моталка за црево со тркалца

1680 ден

Има на залиха

1680 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Моталка за црево со тркалца, наменета е за држење, складирање или носење на црево за наводнување. Моталката може да собере црево со пречник од 13мм (1/2″) и должина од 45 метри, или црево со пречник од (5/8″) и должина од 35 метри или црево со пречник од 19мм (1/2″) и должина од 15 метри. Изработена е од трајна квалитетна пластика отпорна на кршење и на оштетувања за да прскалката функционира беспрекорно за многу долг период.

Бренд

Verto