Монтажно лепило Суперфлекс ПУ Црн 300 мл - Baucentar
Монтажно лепило Суперфлекс ПУ Црн 300 мл

Монтажно лепило Суперфлекс ПУ Црн 300 мл

350 ден

Нема на залиха

БК Суперфлекс е високо-модуларна еднокомпонентна маса на база на полиуретан која се користи за заптивање и лепење. Под влијание на влажноста од воздухот вулканизира во трајно еластична маса. Се користои за лепење на панели, ѕидни лајсни, прозорски клупи. За заптивање на експанзиски зглобови скоро во сите градежни конструкции. За заптивање на зглобови на бетон, природен камен, дрво, железо, алуминиум, цинк, емајл, керамика, ПВЦ во затворен и отворен простор. Се одликува со трајна еластичност на сите климатски промени.

Бренд

Bekament