Молерска Четка Радијатор Стандард 2.5 инчи - Baucentar
Молерска Четка Радијатор Стандард 2.5 инчи

Молерска Четка Радијатор Стандард 2.5 инчи

80 ден

Молерска четка со економичен квалитет и со широка намена за бојадисување на тешко достапни места. Може да се користи за нанесување на сите видови на бои и лакови. Четката е изработена од синтетичко влакно, има пластична рачка а спојката е изработена од метал. Ширината на врвот на четката е 2.5 инчи (1 инч = 2.54см) а дебелината на врвот на четката е 7мм. Количеството на влакна во полна должина на врвот на четката изнесува 60%.

Нема на залиха

Молерска четка со економичен квалитет и со широка намена за бојадисување на тешко достапни места. Може да се користи за нанесување на сите видови на бои и лакови. Четката е изработена од синтетичко влакно, има пластична рачка а спојката е изработена од метал. Ширината на врвот на четката е 2.5 инчи (1 инч = 2.54см) а дебелината на врвот на четката е 7мм. Количеството на влакна во полна должина на врвот на четката изнесува 60%.

Бренд

Mimont