Молерска Четка Радијатор Стандард 2.0 инчи - Baucentar
Молерска Четка Радијатор Стандард 2.0 инчи

Молерска Четка Радијатор Стандард 2.0 инчи

60 ден

Молерска четка со економичен квалитет и со широка намена за бојадисување на тешко достапни места. Може да се користи за нанесување на сите видови на бои и лакови. Четката е изработена од синтетичко влакно, има пластична рачка а спојката е изработена од метал. Ширината на врвот на четката е 2.0 инчи (1 инч = 2.54см) а дебелината на врвот на четката е 7мм. Количеството на влакна во полна должина на врвот на четката изнесува 60%.

Има на залиха

60 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Молерска четка со економичен квалитет и со широка намена за бојадисување на тешко достапни места. Може да се користи за нанесување на сите видови на бои и лакови. Четката е изработена од синтетичко влакно, има пластична рачка а спојката е изработена од метал. Ширината на врвот на четката е 2.0 инчи (1 инч = 2.54см) а дебелината на врвот на четката е 7мм. Количеството на влакна во полна должина на врвот на четката изнесува 60%.

Бренд

Mimont