Шпакла Челична 95х25мм - Baucentar
Шпакла Челична 95х25мм

Шпакла Челична 95х25мм

58 ден

Шпакла со широка намена. Се користи за фина обработка на ѕидни површини. Работниот дел на шпаклата е широк 25мм а е долг 95мм. Металниот дел е изработен од челик. Шпаклата има фино обработена дрвена рачка со ергономски облик.

Нема на залиха

Шпакла со широка намена. Се користи за фина обработка на ѕидни површини. Работниот дел на шпаклата е широк 25мм а е долг 95мм. Металниот дел е изработен од челик. Шпаклата има фино обработена дрвена рачка со ергономски облик.

Бренд

Mimont