Молерска Четка Радијатор Стандард 1.0 инч - Baucentar
Молерска Четка Радијатор Стандард 1.0 инч

Молерска Четка Радијатор Стандард 1.0 инч

40 ден

Молерска четка со економичен квалитет и со широка намена за бојадисување на тешко достапни места. Може да се користи за нанесување на сите видови на бои и лакови. Четката е изработена од синтетичко влакно, има пластична рачка а спојката е изработена од метал. Ширината на врвот на четката е 1.0 инч (1 инч = 2.54см) а дебелината на врвот на четката е 6мм. Количеството на влакна во полна должина на врвот на четката изнесува 60%.

Има на залиха

40 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Молерска четка со економичен квалитет и со широка намена за бојадисување на тешко достапни места. Може да се користи за нанесување на сите видови на бои и лакови. Четката е изработена од синтетичко влакно, има пластична рачка а спојката е изработена од метал. Ширината на врвот на четката е 1.0 инч (1 инч = 2.54см) а дебелината на врвот на четката е 6мм. Количеството на влакна во полна должина на врвот на четката изнесува 60%.

Бренд

Mimont