Молерска Четка Микс Професионална 2.5 инчи - Baucentar
Молерска Четка Микс Професионална 2.5 инчи

Молерска Четка Микс Професионална 2.5 инчи

120 ден

Молерска четка со среден квалитет со специјална намена. Може да се користи за нанесување на сите видови на бои, но идеална е за нанесување на лакови на водена база. Четката е изработена од синтетичко влакно, има пластична рачка а спојката е изработена од метал. Ширината на врвот на четката е 2.5 инчи (1 инч = 2.54см) а дебелината на врвот на четката е 20мм. Количеството на влакна во полна должина на врвот на четката изнесува 70%.

Има на залиха

120 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Молерска четка со среден квалитет со специјална намена. Може да се користи за нанесување на сите видови на бои, но идеална е за нанесување на лакови на водена база. Четката е изработена од синтетичко влакно, има пластична рачка а спојката е изработена од метал. Ширината на врвот на четката е 2.5 инчи (1 инч = 2.54см) а дебелината на врвот на четката е 20мм. Количеството на влакна во полна должина на врвот на четката изнесува 70%.

Бренд

Mimont