Молерска Четка Микс Професионална 2.0 инчи - Baucentar
Молерска Четка Микс Професионална 2.0 инчи

Молерска Четка Микс Професионална 2.0 инчи

95 ден

Молерска четка со среден квалитет со специјална намена. Може да се користи за нанесување на сите видови на бои, но идеална е за нанесување на лакови на водена база. Четката е изработена од синтетичко влакно, има пластична рачка а спојката е изработена од метал. Ширината на врвот на четката е 2.0 инчи (1 инч = 2.54см)а дебелината на врвот на четката е 20мм. Количеството на влакна во полна должина на врвот на четката изнесува 70%.

Има на залиха

95 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Молерска четка со среден квалитет со специјална намена. Може да се користи за нанесување на сите видови на бои, но идеална е за нанесување на лакови на водена база. Четката е изработена од синтетичко влакно, има пластична рачка а спојката е изработена од метал. Ширината на врвот на четката е 2.0 инчи (1 инч = 2.54см)а дебелината на врвот на четката е 20мм. Количеството на влакна во полна должина на врвот на четката изнесува 70%.

Бренд

Mimont