Молерска Четка Микс Професионална 1.0 инч - Baucentar
Молерска Четка Микс Професионална 1.0 инч

Молерска Четка Микс Професионална 1.0 инч

40 ден

Молерска четка со среден квалитет со специјална намена. Може да се користи за нанесување на сите видови на бои, но идеална е за нанесување на лакови на водена база. Четката е изработена од синтетичко влакно, има пластична рачка а спојката е изработена од метал. Ширината на врвот на четката е 1 инч (1 инч = 2.54см) а дебелината на врвот на четката е 18мм. Количеството на влакна во полна должина на врвот на четката изнесува 70%.

Има на залиха

40 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Молерска четка со среден квалитет со специјална намена. Може да се користи за нанесување на сите видови на бои, но идеална е за нанесување на лакови на водена база. Четката е изработена од синтетичко влакно, има пластична рачка а спојката е изработена од метал. Ширината на врвот на четката е 1 инч (1 инч = 2.54см) а дебелината на врвот на четката е 18мм. Количеството на влакна во полна должина на врвот на четката изнесува 70%.

Бренд

Mimont