Молерска Аголна Четка 60мм - Baucentar
Молерска Аголна Четка 60мм

Молерска Аголна Четка 60мм

160 ден

Молерска аголна подесива четка која може да се користи со телескопска рачка и на која може да и се подесува аголот. Може да се користи за нанесување на сите видови на бои и лакови. Четката е изработена од синтетичко влакно, има пластична рачка а спојката е изработена од метал. Има и завртка која може рачно да се затегнува заради подесување на потребниот агол на четката. Ширината на врвот на четката е 60мм а дебелината на врвот на четката е 18мм. Количеството на влакна во полна должина на врвот на четката изнесува 70%.

Има на залиха

160 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Молерска аголна подесива четка која може да се користи со телескопска рачка и на која може да и се подесува аголот. Може да се користи за нанесување на сите видови на бои и лакови. Четката е изработена од синтетичко влакно, има пластична рачка а спојката е изработена од метал. Има и завртка која може рачно да се затегнува заради подесување на потребниот агол на четката. Ширината на врвот на четката е 60мм а дебелината на врвот на четката е 18мм. Количеството на влакна во полна должина на врвот на четката изнесува 70%.

Бренд

Mimont