Сунѓер за шмирглање фина гран.220 - Baucentar
Сунѓер за шмирглање фина гран.220

Сунѓер за шмирглање фина гран.220

84 ден

Сунѓер за шмирглање за фина обработка на ѕидови. Сунѓерот е со фина гранулација од 220.

Има на залиха

84 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Сунѓер за шмирглање за фина обработка на ѕидови. Сунѓерот е со фина гранулација од 220.

Бренд

Mimont