Сунѓер за шмирглање средна гран.100 - Baucentar
Сунѓер за шмирглање средна гран.100

Сунѓер за шмирглање средна гран.100

84 ден

Сунѓер за шмирглање за фина обработка на ѕидови. Сунѓерот е со средна гранулација од 100.

Има на залиха

84 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Сунѓер за шмирглање за фина обработка на ѕидови. Сунѓерот е со средна гранулација од 100.

Бренд

Mimont