Сунѓерест Валјак Професионален 17мм/50мм х20пар. - Baucentar
Сунѓерест Валјак Професионален 17мм/50мм х20пар.

Сунѓерест Валјак Професионален 17мм/50мм х20пар.

449 ден

Валјакот обработен со шиење содржи специјална пена со која се зголемува неговиот капацитет за носивост на бојата во поединечен нанос, па затоа овој вид на валјаци се наменети за работа на големи површини.

Има на залиха

449 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Сунѓерест валјак со рамни рабови изработен од сунѓер кој може да се користи за професионална намена за нанесување на емајл лакови на маслена база, за лак за дрво на маслена и водена база како и за полиестерни бои. Вкупната работна должина на валјакот е 50мм, а пречникот на средиштето е 17мм.
Дебелината на сунѓерот е 9мм што значи дека овој валјак е идеален за нанесување на лакови врз рамни подлоги. Самиот валјак е изработен е со рамни рабови на сунѓерот што значи дека краевите ја следат линијата на средиштето на валјакот.
Во пластичното пакување има вкупно 20 парчиња.

Бренд

Mimont