Сунѓерест Валјак Професионален 17мм/50мм х2пар. - Baucentar
Сунѓерест Валјак Професионален 17мм/50мм х2пар.

Сунѓерест Валјак Професионален 17мм/50мм х2пар.

60 ден

Валјакот обработен со шиење содржи специјална пена со која се зголемува неговиот капацитет за носивост на бојата во поединечен нанос, па затоа овој вид на валјаци се наменети за работа на големи површини.

Нема на залиха

Сунѓерест валјак со рамни рабови изработен од сунѓер кој може да се користи за професионална намена за нанесување на емајл лакови на маслена база, за лак за дрво на маслена и водена база како и за полиестерни бои. Вкупната работна должина на валјакот е 50мм, а пречникот на средиштето е 17мм.
Дебелината на сунѓерот е 9мм што значи дека овој валјак е идеален за нанесување на лакови врз рамни подлоги. Самиот валјак е изработен е со рамни рабови на сунѓерот што значи дека краевите ја следат линијата на средиштето на валјакот.
Спакувани се во најлоснко пакување во кое има вкупно 2 парчиња.

Бренд

Mimont