Кончан Полиакрилен Валјак Жолт Економик 15мм/50мм х20 пар. - Baucentar
Кончан Полиакрилен Валјак Жолт Економик 15мм/50мм х20 пар.

Кончан Полиакрилен Валјак Жолт Економик 15мм/50мм х20 пар.

450 ден

  • Валјакот обработен со шиење содржи специјална пена со која се зголемува неговиот капацитет за носивост на бојата во поединечен нанос, па затоа овој вид на валјаци се наменети за работа на големи површини.

Има на залиха

450 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Кончан валјак изработен од полиакрилно влакно кој може да се користи за нанесување дисперзија на внатрешни ѕидови. Вкупната работна должина на валјакот е 50мм, а пречникот на средиштето е 15мм.
Должината на влакното на валјакот е 12мм што значи дека овој валјак е идеален за нанесување на дисперзија. Самиот валјак е изработен е со процес на термофузија што значи дека лепењето на влакното на валјакот е извршено под многу висока температура. Валјакот обработен со термофузија има кратки влакна на краевите кои ја следат линијата на средиштето со што се исклучува можноста за ненамерно преминување на бојата на соседниот ѕид.
Спакувани се во пластично пакување и има вкупно 20 парчиња.

Бренд

Mimont